Servicemodellen

FULL-SERVICE  ‘TIJD VOOR VERKOOP’

In het concept Full-Service ‘Tijd voor Verkoop’ van Face2Face Travel krijg je een uitgebreide ondersteuning vanuit het Travel Facility Center in Almere. Na afloop van je boeking worden alle benodigde werkzaamheden door de back-office begeleid en afgehandeld. Je hebt volledige toegang tot Toeristiek en maakt gratis gebruik van al het benodigde drukwerk. Eigenlijk heb je maar één zorg ‘Marketing en Verkoop’.

Travel Facility Center 036 5488 288

SELF-SERVICE ‘ALLES IN EIGEN BEHEER’

In het concept Self-Service ‘Alles in eigen Beheer’ van Face2Face Travel geniet je een beperkte ondersteuning vanuit het Travel Facility Center in Almere. De volledige afhandeling, begeleiding en administratieve handeling en controle van het dossier heb je in eigen beheer. Alle benodigde aanvullende kosten voor afhandeling, zoals drukwerk, porti enz. zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opvangen van calamiteiten en het oplossen van eventuele probleempjes.

Meteen weten of je geschikt bent voor Face2Face Travel? Doe de test!

Je hebt ervaring in de reisbranche, passie voor reizen of de opleiding bij TAT opleidingen gevolgd en wilt aan de slag als zelfstandig ondernemer.
Face2Face Travel biedt de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf te starten. Middels onderstaande test ontdek je of je voldoet aan de criteria om je bij ons te kunnen aansluiten en te genieten van de samenwerking en de voordelen.