Onze Travel Managers

Graag stellen wij enkele van onze Travel Managers aan jou voor. Als Travel Manager van Face2Face Travel ben jij de ‘vakkundige’ reisadviseur en bedien jij vanuit jouw eigen regio, jouw eigen klanten. Onze Travel Managers staan bekend om hun expertise en enthousiasme en hun drive om voor alle klanten de mooiste vakanties te bezorgen. Onze slogan is niet voor niets “Persoonlijk geregeld, gerust op reis.”

Therese Persoon

"Ik heb een passie voor reizen, ben altijd enthousiast om iets te organiseren en wil altijd alles perfect regelen dus mijn werk als zelfstandig reisadviseur past helemaal bij mij!"

Frits Martens

"Ik heb mijn hele leven gereisd en heb een groot deel van de wereld mogen ontdekken. Met mijn passie voor reizen kan ik mijn klanten uit eigen ervaring adviseren. Ik vind het geweldig om voor mijn klanten de ideale vakantie of reis te verzorgen!"

Lenneke Verhaar

"Vertel mij wat jouw wensen zijn en samen gaan we op zoek naar jouw droombestemming zodat ook jij prachtige herinneringen kunt maken! Met je gezin, vrienden, familie of bedrijf.
Ik werk onafhankelijk van, maar wel samen met bekende touroperators, luchtvaartmaatschappijen en beddenbanken, maar steeds vaker ook met deskundige lokale agenten en unieke kleinschalige accommodaties"

Anja Bos

"Ik Ik stel graag reizen op maat samen, rechtstreeks via lokale DMC's. Face2Face Travel biedt de juiste kaders om dit volgens de wettelijke eisen te voldoen, zodat mijn klanten en ik zelf gewaarborgd zijn."

Desiree van Elk

"Service, vakkennis en last but not least een persoonlijke benadering zijn mijn sterkste punten als Travel Manager. Op zoek naar een betrouwbaar advies op maat? Dan ben ik er voor al mijn klanten."

Marijke Veening

"Reizen is mijn lust en mijn leven en ik ben al vele jaren actief in de reisbranche.
Daarom ben ik zelfstandig reisadviseur geworden, wat betekent dat ik van mijn passie mijn eigen bedrijf heb gemaakt. Graag deel ik al mijn kennis, expertise en jarenlange reiservaring met mijn klanten."

Petra van der Pol

"Als je van je hobby je werk kunt maken voel je je een gelukkig mens. En dat is wat ik doe, mijn passie voor reizen vertalen naar een droom die uitkomt voor al mijn klanten."

Michon Keuken

" Ik sta klaar met persoonlijk advies voor al mijn klanten die op vakantie willen. Waar en wanneer het hun uitkomt. Omdat ik zelf veel heb gereisd, zijn veel droombestemmingen die op het verlanglijstje van mijn klanten staan, dan ook persoonlijk door mij bezocht."

Sylvia Raijmakers

"Ik ben al heel veel jaren werkzaam in de reisbranche. Reizen is mijn grote passie. Deskundigheid, service en kwaliteit staan bij mij voorop."

Ellen Ter Burg-Martens

"Niemand wil uren lang zoeken op het internet naar de beste prijs voor zijn/haar vakantie. Ik bespreek met mijn klanten hun wensen en budget, waarna ik voor hen op zoek ga. Nee, het is niet duurder dan zelf online boeken. De prijs is meestal hetzelfde. Het voordeel is dat mijn klant een goed advies krijgt, bij problemen mij als aanspreekpunt heeft en ik al veel dingen voor mijn klanten uit handen neem."

Jacqueline Postma-Houwer

"Ooit per toeval de reisbranche ingerold en deze nooit meer losgelaten.
Met veel liefde en geduld ga ik op zoek naar jullie reiswensen. Want reizen is beleven en wat je beleeft, vergeet je nooit meer."

Danielle Werner

"Wanneer ik met vakantie ga ben ik altijd op zoek naar dat ene bijzondere plekje. Een plek die anders is dan anders, iets bijzonders en authentieks, dat niet door toeristen wordt overlopen. Waar ik een glimlach van op mijn mond krijg is dat ik mijn klanten kan laten delen in deze passie en beleving. Graag help ik mijn klanten deze bijzondere plekken te vinden. Een plek die echt bij hun past!"

Meteen weten of je geschikt bent voor Face2Face Travel? Doe de test!

Je hebt ervaring in de reisbranche, passie voor reizen of de opleiding bij TAT opleidingen gevolgd en wilt aan de slag als zelfstandig ondernemer.
Face2Face Travel biedt de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf te starten. Middels onderstaande test ontdek je of je voldoet aan de criteria om je bij ons te kunnen aansluiten en te genieten van de samenwerking en de voordelen.