Over ons

Aan de slag bij Face2Face Travel? Wij zijn op zoek naar ambitieuze kandidaten die enthousiast aan de slag willen als Travel Manager of Travel Organizer. FaceFace Travel is operationeel sinds januari 2008. In deze tijd is het aantal ondernemers dat is aangesloten bij onze organisatie van enthousiaste reisondernemers, gestaag gegroeid. We willen doorgroeien en zijn daarom op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s!  

Christy Zeddeman – Support & Control

Als ik mezelf zou omschrijven dan is dat: avontuurlijk, ondernemend, doel- én servicegericht. Ondanks mijn commerciële en resultaatgerichte inslag, verlies ik nooit het belang van de klant uit het oog. Reizen zit in mijn DNA, de reisbranche in mijn bloed. Na 10 jaar Spanje ken ik de klappen van de zweep. Op de afdeling support & control ondersteun ik alle Face2Face Travel Managers en weet ik precies wie waarin specialist is. Daarbij beheer ik de administratie. Kortom: als spin in het web kun je voor alle vragen bij mij terecht.

Face2Face Travel

Samenwerken met Face2Face Travel

De met ons samenwerkende ondernemers zijn werkzaam in heel Nederland en hebben een samenwerkingsovereenkomst met Face2Face Travel te Almere, door gebruik van nieuwe technologieën, regelmatige trainingen en bezoeken op locatie wordt een goed en gericht reisadvies gegarandeerd. Als zelfstandig ondernemer ben je in de gelegenheid om trainingen en cursussen te volgen, middels ons e-training programma én via de effectieve samenwerking met onze preferente partners. Bovendien worden er regelmatig field trips georganiseerd, waaraan deelgenomen kan worden. Hierdoor kun je een onafhankelijk en professioneel reisadvies aan jouw klanten garanderen.

Ingrid Ligthart – Field Coördinator

Ik ben 54 jaar en ruim 35 jaar werkzaam in de altijd inspirerende reiswereld! Ik heb werkervaring opgedaan bij reisorganisaties en reisbureaus. Hierdoor heb ik veel van de wereld mogen zien, maar die bucket list blijft lang. Kenmerken: geïnteresseerd, nieuwsgierig, geduldig, vasthoudend. Met deze kenmerken werk ik met veel plezier bij Face2Face Travel als Fieldcoördinator én als Travel Manager bij deze leuke, innovatieve organisatie.

Zelfstandig ondernemer

Als deskundig reis ondernemer ben jij zelfstandig contactpersoon voor al jouw klanten en kun jij alle reiswensen vervullen; voor jou is dit de ultieme uitdaging! Of het nu gaat om een stedentrip, een luxe vakantie, cruise of een persoonlijk samengestelde reis. Als Travel Manager of Travel Organizer beschik je over alle benodigde technische middelen, om dit alles, tot in detail te regelen.
Wanneer alles persoonlijk geregeld is, kan jouw klant gerust op reis. Een extra zekerheid is het feit dat Face2Face Travel is aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden, het Calamiteitenfonds, Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk  en de ANVR.
Face2Face Travel is ook zelfstandig touroperator; jouw samengestelde reizen of MICE arrangementen zijn daarom direct verzekerd met een separate touroperator aansprakelijkheidsverzekering. 

Travel Facility Center 036 5488 288

Meteen weten of je geknipt bent voor Face2Face Travel? Doe de test!

Je hebt ervaring in de reisbranche, of passie voor reizen en wilt aan de slag als zelfstandig ondernemer.
Face2Face Travel biedt de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf te starten. Middels onderstaande test ontdek je of je voldoet aan de criteria om je bij ons te kunnen aansluiten en te genieten van de voordelen.