Hoe werkt het

Ben jij de Travel Manager of Travel Organizer die wij zoeken?

Je hebt ervaring in de reisbranche, een passie voor reizen en wilt aan de slag als zelfstandig ondernemer? Face2Face Travel biedt de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf te starten. Ondersteund door het Travel Facility Centre in Almere ga je aan de slag met het bedienen van je klanten.

Face2Face Travel biedt je de keuze tussen drie servicemodellen: Travel Manager ‘Full-Service’, Travel Manager ‘Self-Service’ en Travel Organizer. Welk model is voor jou het beste?

Bij onze selectie hanteren wij een aantal criteria waar nieuwe reisondernemers aan moeten voldoen. Daarom willen we je verzoeken een aantal vragen te beantwoorden, waaruit zal blijken of jij inderdaad de Travel Manager of Travel Organizer bent waar wij naar op zoek zijn.

Je persoonlijke gegevens zullen zorgvuldig behandeld en uitsluitend door Face2Face Travel gebruikt worden.

Meteen weten of je geschikt bent voor Face2Face Travel? Doe de test!

Je hebt ervaring in de reisbranche, passie voor reizen of de opleiding bij TAT opleidingen gevolgd en wilt aan de slag als zelfstandig ondernemer.
Face2Face Travel biedt de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf te starten. Middels onderstaande test ontdek je of je voldoet aan de criteria om je bij ons te kunnen aansluiten en te genieten van de samenwerking en de voordelen.