Kies je ervoor om als Travel Manager aan de slag te gaan? Dan geniet je van ondersteuning vanuit Face2Face Travel. Je ontvangt gratis een meerdaags introductieprogramma, een starterspakket voor drukwerk en marketing en alle benodigde software om overal ter wereld reserveringen voor je klanten te kunnen maken.

Exlusief intranet
Bij de ondersteuning vanuit Face2Face Travel hoort ook de toegang tot het exclusieve intranet van Face2Face Travel. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van een gezamenlijke documenten- bibliotheek, een eigen chat-applicatie en direct toegang hebt tot de meeste reserveringssystemen van alle in Nederland gevestigde touroperators aangesloten bij het SGR en het ANVR. Hier vind je ook meerdere Duitse en Belgische touroperators.

Gezamenlijke Mailmap
In onze gezamenlijke Nieuws en Aanbiedingen Mailmap ontvang je dagelijks het laatste nieuws en aanbiedingen vanuit de branche. Ons online trainingprogramma helpt je om professioneel en comfortabel op de hoogte te blijven van alle nieuwe bestemmingen en wetenswaardigheden.

Meteen weten of je geschikt bent voor Face2Face Travel? Doe de test!

Je hebt ervaring in de reisbranche, passie voor reizen of de opleiding bij TAT opleidingen gevolgd en wilt aan de slag als zelfstandig ondernemer.
Face2Face Travel biedt de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf te starten. Middels onderstaande test ontdek je of je voldoet aan de criteria om je bij ons te kunnen aansluiten en te genieten van de samenwerking en de voordelen.