Onze opleidingen

De opleiding zorgt ervoor dat jij wordt klaargestoomd als (zelfstandig) Reisadviseur. Na afloop van de opleiding weet jij alles over de reisbranche en de producten & diensten die worden aangeboden.   Je herkent snel met welk type klant je te maken hebt en je weet op een professionele manier de reiswens te achterhalen. Vervolgens kun je vlot de juiste pakketreis aanbieden of deskundig een uitgebreide rondreis op maat samenstellen. 

Na de opleiding heb je ruime kennis van de verschillende vakantiebestemmingen en de verschillende reisproducten. Tevens beschik je over de juiste informatie omtrent praktische zaken als verzekeringen, (annulerings)voorwaarden, duurzaamheid, incheckprocedures etc., zodat jouw klanten onbezorgd op vakantie kunnen.

Als laatste leer je om met het BAS te werken. BAS is een zeer gebruiksvriendelijk CRM systeem dat veelgebruikt wordt bij reisbureaus en reisorganisaties. De opleiding wordt in het Nederlands gegeven.

INHOUD VAN DE OPLEIDING

Naast 15 klassikale lessen, waarin het draait om productkennis én het algehele verkoopproces van reizen, volg je online ook nog een aantal modules. Deze modules volg je vanuit huis wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo.

De online modules zijn:

  • BAS – CRM systeem 
  • Topografie & reiskennis 
  • IATA luchtvaartcodes 
  • IATA Air Transportation System (engelstalig)

De inhoud van de opleiding is ontwikkeld in samenwerking met diverse partners uit de reisbranche waaronder Face2Face Travel. De opleiding sluit dus perfect aan op jouw toekomstige functie als Travel Manager bij Face2Face Travel!

DIRECT STARTEN

Je kunt direct starten met de opleiding. Zodat jij snel aan de slag kunt als zelfstandig reisagent!

BEGELEIDING TIJDENS DE OPLEIDING

Tijdens en na de opleiding is de begeleiding vanuit TAT uitstekend. De klassikale lessen worden gegeven door een vakdocent, die zelf uit de praktijk komt en veel ervaring heeft binnen diverse disciplines van de reisbranche. Je krijgt les in kleine groepjes zodat er veel individuele begeleiding is en het lesmateriaal is speciaal ontworpen door & voor de reisbranche.

DIPLOMA

Na afloop ontvang je het Internationaal Erkend Diploma voor Kort Beroepsonderwijs Travel Consultant.

DE OPLEIDINGSKOSTEN

€ 2490,- inclusief het lesmateriaal, de examenkosten en de herexamens.

De opleidingskosten zijn af te trekken bij de jaarlijkse belastingaangifte. Soms wordt de opleiding vergoed door het UWV of de gemeente in het kader van re-integratie of omscholing.

DE LESLOCATIE

Leslocatie Schiphol: Uiverweg 2, Schiphol. Het opleidingscentrum ligt op de luchthaven Schiphol en is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

TAT is dé opleider van reisspecialisten, (grond)stewardessen, call center medewerkers en receptionistes. Onze leslocatie is gevestigd op Schiphol. Zo beleef jij al tijdens de opleiding de sfeer die hoort bij jouw toekomstige baan.

Travel Facility Center 036 5488 288

Op Schiphol krijg jij les van vakdocenten. Zij hebben allemaal in de toeristische sector gewerkt of zijn er nog steeds werkzaam.  Zij zijn een kei in hun vakgebied. Je leert dus niet alleen uit boeken maar je krijgt ook veel extra tips en wetenswaardigheden uit het werkveld mee.

TAT waakt zorgvuldig over de kwaliteit van het lesaanbod.

  • TAT behoort tot de IATA Top Performing Trainingscentra van Europa
  • TAT is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
  • TAT is lid van de Geschillencommissie

DE INSCHRIJFPROCEDURE & CONTACT
Wil je meer weten over onze opleidingen? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Inschrijven voor de opleiding kan telefonisch of na een persoonlijk gesprek op ons instituut.

T: 070 887 54 95      I: www.opleidingtravelconsultant.nl                                       E: info@opleidingtravelconsultant.nl

Meteen weten of je geschikt bent voor Face2Face Travel? Doe de test!

Je hebt ervaring in de reisbranche, passie voor reizen of de opleiding bij TAT opleidingen gevolgd en wilt aan de slag als zelfstandig ondernemer.
Face2Face Travel biedt de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf te starten. Middels onderstaande test ontdek je of je voldoet aan de criteria om je bij ons te kunnen aansluiten en te genieten van de samenwerking en de voordelen.