Persoonlijk geregeld, onze Zelfstandige Ondernemers

Face2Face Travel is operationeel sinds januari 2008. In deze tijd is het aantal ondernemers dat aangesloten is aan onze organisatie gestaag gegroeid. Maar we willen doorgroeien, daarom zijn we op zoek naar ambitieuze ondernemers die enthousiast aan de slag willen als Travel Manager of Travel Organizer.

Samenwerken met Face2Face Travel

De met ons samenwerkende ondernemers zijn werkzaam in heel Nederland en hebben een samenwerkings-overeenkomst met Face2Face Travel te Almere, door gebruik van nieuwe technologieën, regelmatige trainingen en bezoeken op lokatie wordt een goed en gericht reisadvies gegarandeerd. Als zelfstandige ondernemer ben je in de gelegenheid tot het volgen van trainingen en cursussen, middels ons e-training programma, en via de effectieve samenwerking met onze preferente partners. Bovendien worden er regelmatig fieldtrips georganiseerd, waaraan deelgenomen kan worden. Hierdoor kun je een onafhankelijk en professioneel reisadvies aan je klanten garanderen.

Zelfstandig contactpersoon

Als deskundig reis ondernemer ben je zelfstandig contact persoon voor al je klanten en kan je alle reiswensen vervullen, voor jouw is dit de ultieme uitdaging! Of het nu gaat om een stedentrip, een luxe vakantie, cruise of een persoonlijk samengestelde reis. Als Travel Manager of Travel Organizer beschik je over alle benodigde technische middelen om dit alles tot in detail te regelen.

Wanneer alles persoonlijk geregeld is, kan je klant gerust op reis. Een extra zekerheid is het feit dat Face2Face Travel is aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden en het ANVR.